Antje bei FløAntje Meier

Fotograf med hovedfokus på naturfotografering. Antjes fotointeresse startet allerede i barndommen i Tyskland og utviklet seg parallelt med andre kreative interesser som for eksempel akvarellmaling, men ble først til en virkelig pasjon de senere årene.

Å bosette seg på Sunnmøre betyr å kunne kombinere fotografi med friluftslivet. Det mektige fjell- og fjordlandskapet med raskt skiftende vær blir til et «lerret» for å fange stemninger som lyset skaper. Inspirasjonen fra akvarellmalingen sammen med en eksperimentell bruk av kameraet fører til de uskarpe bildene med en noe mystisk og drømmeaktig karakter.

Å se er den viktigste forutsetningen for å skape bilder. Linjer og former, lys og skygge, strukturer og farger er noe Antje ser og komponerer bildene av.

Antje jobber som lektor i matematikkdidaktikk ved Høgskulen i Volda og det er kanskje ikke tilfeldig at hun er spesielt opptatt av linjer, former, strukturer og lys og skygge.

En mentoring med naturfotografen Terje Hellesø (Sverige), samt kurs med Bruce Barnbaum (USA), Robert Sannes, Bjørn Joachimsen og Lars Andreas Dybvik (alle fra Norge) har vært viktige steg i utviklingen av en personlig stil. Også editoren og curatoren Julie Grahame (USA) har gitt vesentlige impulser.

Antje har deltatt på ulike fotoutstillinger, både i Norge  og internasjonalt, og har hatt en separatustilling i Volda i 2014.

Utenom naturfotografering har hun hatt oppdrag med bryllupsfotografering, portrett- og miljøfotografering.

Ta kontakt på mail til antje.meier@volda.frisurf.no eller telefon 45851487 dersom du er interessert i en workshop, ønsker å arrangere workshop med meg som kursholder eller ønsker et foredrag i fotoklubben.

Jeg selger også bildene mine. Spør gjerne for et tilbud!

Se et utvalg av bildene under fanen “gallery” eller her: https://www.facebook.com/antjemfoto/

 

 Alle bilder har ©copyright og enhver bruk av bilder trenger min tillatelse.