Godt nytt fotoår!

Litt sent, men året er fortsatt ny. Jeg ønsker et godt nytt år med mange gode og spennende opplevelser, både med og uten kamera!
Dagene blir merkbar lenger for hver dag og her på Vestlandet kikker sola endelig fram igjen, etter mange uker med regn og snøfall. Nå er det bare å nyte det nydelige blå vinterlyset.

 

 

På denne våren skal jeg bruke min fototid til egen vekst som fotograf, skal selv gå på workshop og mentoring. Jeg ser veldig fram til å lære av veldig dyktige fotografer!
Til høsten gleder jeg meg på nye og «gamle» workshopdeltakere her i Volda eller andre plasser. Ta gjerne kontakt om du (eller en venne- eller kollegagruppe) er interessert slik at vi kan planlegge i god tid. Det er også mulig å avtale en individuell fototur med personlig veiledning. Om fotoklubben din er interessert i et bildeforedrag eller workshop så kommer jeg gjerne til dere.
Jeg ønsker også å komme i kontakt med fotografer som kan tenke seg et samarbeid for en workshop, utstilling eller et annet fotoprosjekt. Kan du tenke deg et spennende samarbeid kontakt meg slik at vi kan diskutere mulighetene.
Til slutt kan jeg komme med et tilbud på kalenderen min. Det er noen eksemplarer igjen og jeg selger den nå for redusert pris på 150 kroner. Ta kontakt om du har lyst på/trenger en liten bordkalender.
Kontakt: antje.meier@volda.frisurf.no eller mobil 45851487

 

 

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published. Subscribe to this comment feed via RSS