Kommer jula altfor fort?

Allerede november, de siste bladene henger fortsatt i de fineste gul og oransje farger på treene. Julebrus er kommet i butikkene, pepperkakene også, jule-cd-er blir solgt og prøvehørt. Ja, det er ennå for tidlig for slikt. Men det er aldri for tidlig å begynne med en avslappet julehandel. Jeg bruker å kjøpe en del gaver gjennom hele året. Kjekt å tenke på dem jeg skal gi noe til. Nå er tida inne for å lage nye kalender, med bilder av familien, fra ferien eller andre viktige begivenheter. Tenk alt som har vært viktig i år! Kanskje du holder også på å lage slike kalendere.

I tillegg til familiekalendere må jeg alltid ha minst en kunstkalender med bilder jeg kan nyte, rent visuelt. Fantastisk, om kalenderen er virkelig stor og pynter veggen. Men slike kalender er dyre og derfor bruker jeg å lage en liten kalender med et utvalg av mine beste bilder fra året. Denne kalenderen er lett å gi som en liten gave, sende i posten til venner eller familie i det fjerne. Kanskje du gjerne vil ha en slik kalender eller gi bort til noen? Da burde jeg få vite det rask, fordi jeg skal sende bestillingen i disse dager.

Her ser du framsida av kalenderen. Alle bilder som er inni finner du på denne siden: http://antjefoto.no/calendar-2018/
Ja, og så koster det jo å produsere kalenderen. Prisen er 150 kroner (porto i tillegg om du ikke kan hente).

Det er ikke bare kalender som skal planlegges nå på slutten av året. Jeg holder også på med å lage en ny workshop plan for første delen av 2018. Da skal jeg holde en begynnerworkshop og en workshop om kreativ fotografering som begge går over en dag hver. På sommeren vil det bli en ny breworkshop (helg) og også enkelte fototurer på bre (dagsturer). Har du interesse, ta gjerne kontakt på antje.meier@volda.frisurf.no. Mer info kommer senere.

Ha en fortsatt god høst og nyt fargene så lenge de varer!

 

 

 

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published. Subscribe to this comment feed via RSS