Hopp til innholdet

New plans – Nye workshop

  20% julerabatt på alle kurs ved påmelding før 24.12.22

  Kontakt ved spørsmål og for påmelding: antje.meier@volda.frisurf.no

  Hope everyone have a good Advent time! Only some days left before Christmas Eve and some more days before the new year starts. Time to make new plans. As my workshops are mostly for norwegian photographers, I will continue this bloggpost in the Norwegian language.

  Vinter i Volda

  I neste år har jeg planlagt flere workshop av ulike typer og også en fotoreise. Det er noe som er nytt og noe som er gjennomført før, med gode tilbakemeldinger fra deltakerne.

  Om kreativ kurset: “Inspirerende og lærerikt” (Hilde), “Godt faglig innhold, lærte mye om teknikker, gode tips. Kurset passet til alle nivå” (Elisabeth)

  I slutten av januar kan en lære grunnleggende kamerateknikk i et dagskurs i Volda (1200 NOK). Viktig å vite om sammenhenger mellom Iso, lukkertid og blender hvis en skal utvikle seg som fotograf. Les mer om kurset her.

  I februar kan en fortsette med en kursdag om kreative teknikker i kamera (1400 NOK). Dette kurset gir både innblikk i teknikker rundt kamerabevegelser og med flere eksponeringer. Det blir gitt mange praktiske øvelser med individuell veiledning. Se en beskrivelse her.

  Kveldslys over Arlanda flyplass

  For dem som ikke bor i nærheten av Volda kan mitt nye tilbud, et online kurs om kreativ fotografering med kamerabevegelse (900 NOK) være passende. Det går over to kvelder i starten av mars, med praktiske fotooppgaver mellom kurskveldene. Mer om kurset her.

  Etter noen forespørsel tilbyr jeg nå også en fotoreise, i starten av november. Reisen går til “min” øy, Norderney i Nordtyskland. Jeg er kjent med denne spennende øya i nordsjøen siden jeg var barn, har levd en stund på øya og kjenner mange kriker og kroker. Fantastiske fotomuligheter for landskapsfotografering med strand, dyner og vadehavet. Kurset vil inkludere vanlig fotografering og kreativ fotografering, og også personfotografering i et stort maritimt landskap (se noen eksempel her). Selv i november når det ofte er mørkt og regnfull i Norge, kan det være spennende lys, mye vær og fortsatt bademuligheter for de tøffe. Det kommer mer informasjon om denne reisen snart. Skriv gjerne en melding til antje.meier@volda.frisurf.no om du er interessert i denne reisen.

  Norderney

  Ta gjerne kontakt om du lurer på noe, enten det gjelder utstyr eller om nivået på kursene passer deg.

  Og sist, men ikke minst, er det snart jul og jeg har lyst å takke for all støtte gjennom året med en liten julegave. Det er 20% på alle kurs ved påmelding før 24.12.22. Kanskje det kan bli en gave til en fotointeressert venn eller deg selv?

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *