Workshop

 

Begynnerworkshop

Fra knipsing til fotografering

Du vil lære å bruke de grunnleggende kamerainnstillingene, som ISO, lukkertid og blender. Vi ser også litt på bruk av lyset og komposisjon. Få ny inspirasjon og tips til å ta bedre bilde.

Mer info her: http://antjefoto.no/begynnerworkshop/

Kreativ fotografering med kamera

I denne workshopen skal vi snakke om «kunsten å se».  Deretter lærer deltakerne ulike kreative teknikker med kamera. Teknikker som blir presentert og øvd på er 1. ulike typer bevegelser med kamera i én eksponering og 2. flere eksponeringer tatt med kamera.

Mer info her: Kreativ fotografering med kamera | antjefoto

 

Workshop  – Fotografering på bre

Vi skal oppleve breens og blåisens muligheter med tanke på former, farger og komposisjon. Med forelesning og presentasjon om fotografering på bre forbereder vi turene på bre lørdag og søndag. Etter turen lørdag bruker vi tid til bildebehandling, bildeanalyse og diskusjoner.

Workshopen passer for de som vil bruke en helg til å utforske nye fotomuligheter i et miljø som ofte er vanskelig tilgjengelig. For turen på breen har vi med Ola Einang som erfaren brefører.

Mer info her: http://antjefoto.no/fotografering-pa-bre/

Sted: Jostedalen

One Response to “Workshop”

  1. Birgit Berg

    Heia Antje! Fint at jeg kan få være med. Jeg har et nytt kamera. Det er ikke speilrefleks, men har manuelle innstillingsmuligheter. Kan også låne speilrefleks av Elna, datter, men har mest lyst til å bruke mitt lille lette kamera. Har erfart det samme som deg at øyet er det viktigste. men så trenger jeg litt tekniske tips for å få best oppløsning, osv…
    Tar du kontakt med meg igjen da?

    beste hilsen Birgit

    Reply

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published. Subscribe to this comment feed via RSS