Bildene velberget hjem og klart for salg

Jeg er så takknemlig for at jeg i fjor kunne stille ut bildene mine på biblioteket i Ålesund og i Son rammebutikk og galleri! (Se bildene fra utstilling i Son nedenfor)

Nå er det mulig å få ett eller flere av utstillingsbildene på veggen din til kraftig redusert pris. Eller kjenner du noen som fortjener en gave? Tilbudet gjelder ut februar. Se bildene, beskrivelser og priser her (trykk på lenka).

Forrige helg kjørte jeg til Oslo for å ta imot bildene fra Vigdis fra galleriet i Son. Mens jeg kunne nyte blå himmel på Østlandet herjet uværet på Sunnmøre. Hjemreisen var ikke lett å planlegge. Ville Strynefjellet være åpen? Hva med Hemsedalsfjellet og Filefjellet? Eller skulle jeg satse på den sikre, men mye lengre veien over Åndalsnes?

Avgjørelsen var utfordrende. Strynefjellet var stengt. Yr meldte oppholdsvær, men kraftig vind på Filefjellet. Men etter kl. 12 skulle det også her starte med massivt nedbør. Det er jo et stykke å kjøre fra Oslo til Filefjellet. Så jeg måtte starte grytidlig for å rekke å komme meg over fjellet. På vei oppover Valdres ble skyene i vest mørkere og mørkere og vinden økte. Men jeg rakk! Og jeg rakk også et besøk hos bakar Jon i Byrkjelo.

Nå er altså bildene kommet velberget hjem og er klart for salg. Ta kontakt ved interesse: antje.meier@volda.frisurf.no, mobil 45851487

2 Responses to “Bildene velberget hjem og klart for salg”

  1. Grethe Lindseth

    Utrolig flotte bilder Antje! Heldige er de som får et av disse på veggen sin!

    Reply

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published. Subscribe to this comment feed via RSS