Hvalbein i Mulevika

20150509-0144På den fine rullesteinstranden i Mulevika på Nerlandsøya i Møre og Romsdal ligger et stort hvalbein. Fargen til beinet gjør at det ikke er veldig synlig mellom fjøresteinene.

Men da jeg kom nærmere åpnet det seg et hav av motiver. Først utforsket jeg hvalbeinet fra litt avstand og tok med i bildene miljøet rundt, fjøresteinene, havet og fjellet. Noen motiver så jeg bare da jeg la meg nesten helt ned. Da kom plutselig sola akkurat inn i en liten bue av beinet.

Etter hvert lette jeg etter detaljer og oppdaget mange spennende strukturer, linjer og former, lys og skygge.

Kanskje kommer jeg tilbake en annen dag, med annet lys, annet vær, kanskje til og med en annen årstid. Det kan bli mange spennende variasjoner av samme motivet.

 

 

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published. Subscribe to this comment feed via RSS