Hverdagsfotografi – del 3

I forrige innlegg har jeg vist noen bilder fra kontorvinduet mitt. Nå dukker det opp mer og mer kontorvindu bilder i sosiale medier og det er interessant å se, både utsikten og refleksjoner i vinduene.

Mens jeg fortsetter med å ta slike bilder vil jeg i denne delen av bloggserien gå videre og vise detaljer fra selve bygningen jeg jobber i.

Dette er bare et lite utvalg av de utallige muligheter for å fange detaljer i arkitekturen eller interiøret, uansett om man jobber i en ny bygning eller eldre. Etter å ha begynt å se etter motiver dukker det opp flere og flere spennende detaljer.

Føl deg fri å kommentere eller legge ut ditt bilde som du har tatt på arbeidsplassen.

I fjerde og siste del av bloggserien vil jeg velge ut noen bilder som jeg har tatt utenfor bygningen.

Om du vil få informasjonen om et nytt blogginnlegg direkte i e-post boksen, meld deg på ved å skrive inn din e-postadresse.

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published. Subscribe to this comment feed via RSS