Noen glimt fra fotoworkshop 08.08.15

I dag var sju motiverte hobbyfotografer samlet i Volda for å lære mer om grunnleggende innstillinger på et kamera. Etter en teoriøkt og litt utprøving inne gikk vi en tur ut til Elvadalen i Volda for å omsette det lærte til det virkelige fotolivet.

Vann i en elv er godt egnet til å prøve mange ulike innstillinger. For å finne det riktige utsnittet kreves det av og til å sitte nesten helt inn i elva eller nede mellom buskene. Det var god tid til å oppdage mange detaljer og mønster. Å fryse bevegelsene i vannet eller la det se rennende ut var en utfordring som alle klarte etter hvert. Å forstå balansegangen mellom blender, lukkertid og ISO er ikke lett, men det gikk opp mange lys etterhvert.

En annen måte å fotografere bevegelse på er panning som her blir demonstrert. Kameraet blir beveget i samme retning som personen beveger seg.

Workshopen var for mange en start eller en oppfriskning i å ta bedre bilde og jeg ønsker mye fotoglede framover!

2 Responses to “Noen glimt fra fotoworkshop 08.08.15”

 1. Birgit Berg

  Takk til Antje for en flott gjennomført, lærerik fotoworkshop! Med mild og stø hånd leda du oss gjennom blender- lukker, kort og lang, ISO, brenvidde, fokusering og komposisjon! Dette var topp, Antje 🙂

  Reply
  • antje

   Takk, Birgit! Det var en glede å ha med deg med alle dine ideer! Lykke til med videre fotografering!

   Reply

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published. Subscribe to this comment feed via RSS