Antje MeierAntje bei Flø

Antjes fotointeresse startet allerede i barndommen i Tyskland og utviklet seg parallelt med andre kreative interesser som for eksempel akvarellmaling, men ble først til en virkelig pasjon de senere årene.

Å bosette seg på Sunnmøre betyr å kunne kombinere fotografi med friluftslivet. Det mektige fjell- og fjordlandskapet med raskt skiftende vær blir til et «lerret» for å fange stemninger som lyset skaper. Inspirasjonen fra akvarellmalingen sammen med en eksperimentell bruk av kameraet fører til de uskarpe bildene med en noe mystisk og drømmeaktig karakter.

Å se er den viktigste forutsetningen for å skape bilder. Linjer og former, lys og skygge, strukturer og farger er noe Antje ser og komponerer bildene av.

En mentoring med naturfotografen Terje Hellesjø, en workshop med Bruce Barnbaum  og Robert Sannes har vært et viktig steg i utviklingen av en personlig stil. Også editoren og curator Julie Grahame har gitt vesentlige impulser.

Antje har deltatt på ulike fotoutstillinger i Norge og i utlandet, og har hatt en separatustilling i Volda i 2014.

Hun holder workshop for nybegynner, nordlysworkshop, kreativ fotografering og brefotoworkshop. Antje tar imot oppdrag for workshop, foredrag, bryllupsfotografering, gravidfotografering, portrett- og miljøfotografering, båt- eller husfotografering eller for utsmykking av rom.

Ta kontakt på mail til antje.meier@volda.frisurf.no eller telefon 45851487 dersom du trenger en fotograf, vil kjøpe et bilde eller har lyst å være med på en naturfototur med Antje for en dag eller vil lære mer på en workshop (se mer informasjon under «workshop»).

Se et utvalg av bildene under fanen “gallery” eller her:

https://www.facebook.com/antjemfoto/

https://www.instagram.com/antjefoto/

 

 Alle bilder har ©copyright og enhver bruk av bilder trenger min tillatelse.