What does not kill you, makes you stronger

Nå er det en stund siden jeg har skrevet blogginnlegg og det har en grunn. For det første var våren en meget hektisk tid på min daglige jobb på Høgskulen. Men det har tidligere ikke vært en grunn for ikke å fotografere mye i fritida. Det er noe annet, noe alvorlig, som har skjedd med mitt fotograf-jeg. I første dagene føltes det som om fotografen i meg var drept. Med veldig god støtte av mine nærmeste og en god fotovenn skjønte jeg at min kunstnersjel hadde fått et alvorlig slag, men ikke var dødt, bare helt lammet. En lammelse kan, med mye trening og tid, forsvinne helt og det kan hende at det resulterer i et menneske som har mer dybde. Jeg har håp! Ikke for å ta bilder som får mer likes på facebook, men å ta bilder som jeg selv er fornøyd med, som har mer dybde og viser hvem jeg er. Etterhvert vil jeg vise ett eller annet resultat, både her på nettsida og på facebook og fortsette å dele noen av mine fototanker her i bloggen.

antje_meier_lightangel

En engel i solnedgang

Å få tilbake kreativiteten og fotogleden er det jeg vil jobbe med i sommer. Jeg tror at å slappe litt av på ferie, i sol og varme er et godt utgangspunkt.

Ønsker deg og dine en velfortjent ferie og gode sommerdager med ny fotoinspirasjon og mye fotoglede!

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published. Subscribe to this comment feed via RSS